Blog

Doorkomst Tour de France in Oudewater

Vandaag kwam de Tour de France door mijn woonplaats Oudewater.

Hieronder zie je een serie van zes van de 55 foto’s die ik van de doorkomst van de reclame caravan en het peloton maakte.

Alle foto’s 55 foto’s kun je de komende zeven dagen (tot 12-7-2015) downloaden via deze link. Het te downloaden bestand is 90mb groot.

Wil je een originele foto zonder watermerk hebben? Stuur mij dan een mail of laat een reactie achter op dit blogbericht.

1/800 | f/13 | ISO 1250
1/500 | f/13 | ISO 1250

Apple Music

Apple Music, ik heb het nu 24 uur en moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Ik ben vooral onder de indruk van het gemak dat iTunes biedt in het beheren van je muziek. Muziek in eigendom en muziek in de cloud gaan naadloos in elkaar over.

Het bevalt mij uitermate goed dat ik in iTunes een traditionele manier heb om door mijn muziek heen te bladeren, via artiesten, albums en genres.

Ik weet dat Spotify dit na jaren ook ondersteund maar toch werkt het daar nog niet ideaal. Wanneer ik in Spotify bijvoorbeeld een artiest bekijk zie ik alle nummers van zo’n artiest op verschillende albums door elkaar. Dat is precies wat ik niet wil. Ik wil van artiest naar album gaan en dan alle nummers op een album zien en kunnen luisteren. Bij Spotify blijf ik nog altijd het gevoel hebben dat het meer is ingericht om playlists te spelen en te bewaren.

Apple Music lijkt voor mijn persoonlijke voorkeur logischer te werken, op mijn telefoon, op mijn MacBook en in de auto. Of dat echt zo is ga ik de komende drie maanden ervaren, de start is in ieder geval goed!

Spotify gaat er overigens nog niet uit, Apple Music ondersteund nog geen Sonos waardoor ik nu beiden abonnement naast elkaar heb lopen.

IMG_0289

Homescreen – juni 2015

Elke maand maak ik een screenshot van mijn iOS startpagina. De screenshots worden op mijn blog geplaatst en zijn allemaal terug te vinden op de pagina ‘iOS Homescreens’. Deze pagina toont mijn startpagina’s door de jaren heen. Ik verzamel deze screenshots omdat ik het leuk vind om te zien hoe de iOS software alsmede mijn iPhone startpagina door de tijd heen wijzigt.